Folders, flyers of kranten laten verspreiden

Wilt u doelgericht een groot publiek bereiken met uw reclame of marketing? Laat folders, flyers of kranten huis-aan-huis verspreiden door Santibri-Axender. Wij verspreiden uw reclamedrukwerk samen met de weekbladen, waardoor uw product nog beter opvalt. U bereikt op deze wijze meer consumenten in het door u aangegeven postcodegebied.

Folders, flyers & kranten drukken

Ons reclamedrukwerk ziet er strak en zeer professioneel uit dankzij hoge resoluties en gebruik van de fijnste papiersoorten.

Lees meer

Aantrekkelijk en opvallend ontwerp

Lever bij ons uw tekst en afbeeldingen aan, dan verzorgen wij de rest. Wij werken samen met diverse vormgevers, elk met hun eigen stijl. Zo is er altijd wel een ontwerper die bij u past.

Lees meer

Waarom kiest u voor huis-aan-huis verspreiding van reclamedrukwerk door Santibri-Axender?

uitstekend bereik: lokaal, regionaal, nationaal

hoge attentiewaarde dankzij verspreiding met huis-aan-huisbladen

zeer nauwkeurig verspreiden, tot op postcodeniveau

laat u verrassen door het aantrekkelijke kostenplaatje

Volledig recyclebaar product, dus duurzaam

Zelf een regio selecteren waar uw reclamewerk terecht moet komen? Ga snel aan de slag!

Pijl

Huis-aan-huis verspreiding met lokale, regionale of landelijke dekking

Met huis-aan-huis verspreiding van reclamedrukwerk bereikt u heel veel mensen. Wij verspreiden doelgericht en zeer nauwkeurig in het door u geselecteerde postcodegebied. Voor lage kosten en een optimaal resultaat. Wij verspreiden zelf in de hele provincie Groningen en de Kop van Drenthe. Daarnaast beschikken wij over een netwerk van verspreiders met landelijke dekking. Waar u ook wilt verspreiden, wij regelen het voor u.

Een greep uit onze tevreden klanten