Folders, flyers of kranten drukken

Wilt u reclamefolders- of -flyers met een professionele uitstraling? Bestel uw reclamedrukwerk via Santibri-Axender. Ons reclamedrukwerk is van topkwaliteit dankzij hoge resoluties en gebruik van de fijnste papiersoorten. Wij verzorgen voor u het complete traject van drukwerk tot en met verspreiding. Zo bereikt u snel en kosteneffectief uw doelgroep.

Drukken en verspreiden volgens planning

Laat u uw drukwerk en de verspreiding volledig door ons verzorgen, dan nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor het halen van uw planning. Het enige wat u hoeft te doen is voor het afgesproken moment uw drukbestand aan te leveren. Dan zorgen wij ervoor dat uw folder, flyer of krant wordt gedrukt. Uw reclamedrukwerk ligt op het gewenste moment in het afgesproken verspreidingsgebied in de brievenbus.

Verspreiding van reclamedrukwerk

Wij verspreiden reclamedrukwerk in Groningen en de Kop van Drenthe. Dankzij ons landelijk netwerk kunnen wij verspreiding door heel Nederland verzorgen.

Lees meer

Aantrekkelijk en opvallend ontwerp

Lever bij ons uw tekst en afbeeldingen aan, dan verzorgen wij de rest. Wij werken samen met diverse vormgevers, elk met hun eigen stijl. Zo is er altijd wel een ontwerper die bij u past.

Lees meer

Waarom kiest u voor drukwerk van Santibri-Axender?

Wij ontzorgen u volledig, inclusief drukwerk en verspreiding

Directe, persoonlijke contacten

Topkwaliteit dankzij hoge resoluties en de fijnste papiersoorte

Snel en kosteneffectief

Afspraak is afspraak

Zelf een regio selecteren waar uw reclamewerk terecht moet komen? Ga snel aan de slag!

Pijl

Scherp geprijsd, vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Ons drukwerk is - net als de verspreiding van uw folder, flyer of krant - bij ons verrassend scherp geprijsd. Het hele traject van drukwerk tot in de brievenbus scheelt behoorlijk in de kosten. Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door de scherpe prijzen van drukken en verspreiden door Santibri-Axender.

Offerte op maat aanvragen

Een greep uit onze tevreden klanten